Chaos X

Sarjakuvapohdintoja

Apua kaikille, jotka haluavat piirtää sarjakuvaa


Esipuhe
Tervetuloa Meon "Sarjakuvapohdintoihin", joka on yhdistelmä kolmesta aikaisemmasta pseudotutoriaalistani, Sarjakuvapohdinnoista. Kuten aikaisemminkin, tämän "saarnan" ainoa tarkoitus on näyttää ihmisille, miten vältytään suurimmilta ja pahimmilta virheiltä! Internetin aavoilla aalloilla kelluu iso liuta kökköjä ja kökömpiä sarjakuvia. Näin on ollut niin kauan kuin muistan, ja näin on varmaan vastakin. Kaiketi tällainen kuuluu kehitykseen - sarjakuvapiirtämiseen on kuulunut aina jonkinasteinen itseoppineisuus. Tämän tekstin tarkoitus ei siis ole kieltää ketään tekemästä sarjakuvaa... vain kieltää heitä tekemästä typerää sarjakuvaa. Tämän tekstin tarkoitus on saada ihmiset näkemään ovat virheensä ja ottamaan oppia niistä.

Toisin kuin viimeksi, nyt olen eritellyt luettavan viiteen eri linkkiin.


Varokaa kirjoitus_virheitä ja typoja ja kiroilua.

Ja kenelle tämä teksti on tarkoitettu?
Kaikille niille, jotka haluavat ottaa sarjakuvanpiirtämisharrastuksensa edes jotenkin vakavasti. Sadasta nettisarjakuvapiirtäjästä ehkä 3 kehittyy aloitussarjakuvastaan ja haluaa jatkaa harrastamista vakavissaan - tämä tutoriaali on niille, joilla tuo potentiaali on. Jos sinua hirvittävästi loukkaa tämä tutoriaali... no, kuulut siihen massaprojektiin, joka piirtää sarjakuvaa siksi, että se on "muotia", etkä ota sarjakuvan tekemistä edes leikkivakavissasi. Totuus sattuu, eikö.

Levitä sarjakuvatietoutta?
"Meon sarjakuvapohdinnat" saa linkittää, joko suoraa tälle sivulle tai Chaos X:n.
Alla on banneri.
Osoitteemme on: http://vincered.net/ladattavat/sarjistuto.html

Ethän suoralinkitä! Kiitos.
Pst! Jos linkität Sarjakuvapohdinnat, arvostaisin myös, jos linkittäisit myös Chaos X:n? Ikään kuin kiitokseksi minulle? :3Lukiessasi ota huomioon, etten ole mikään ammattilainen, ja minullakin on paljon opittavaa sarjakuvien piirtämisestä! Tämä on opetustuokio myös itselleni. Älä lue tekstiä pilkuntarkasti, vaan koeta löytää oleelliset asiat.